Christer Arnell

Christer Arnell har spelat musik och teater sedan han var liten. Han är född 1951 och är utbildad på Gerlesborgs konstskola, Gamleby fotoskola samt hos olika musik- och teaterpedagoger i Stockholm och Danderyd.Christer har i tio år arbetat som lärare i Drama, Musik och Rörelse samt Bild och Form för Vuxenutbildningen, Gymnasiet och Grundskolan i Huddinge, Täby och Danderyd.Från mitten av 70-talet har det blivit flera utlandsresor om året med musik i större sammanhang. Det har bland annat gällt att dirigera kör och orkester samt medverkan i filmproduktion i USA.


Sedan 1983 har Christer turnerat med egen teater för barn 3-7 år i och kring Stockholmsområdet, Södertälje, Uppsala, Mälardalen och ostkustkommunerna från Trosa och Nynäshamn till Öregrund och Östhammar. Varje år produceras en ny föreställning där Christer själv skapar allt från text och musik till kuliss och kläder.


Som trollkarlen Aabani, eller en trolleri-professor, kan han komma till ditt barnkalas, din födelsedag, eller ditt Harry Potter-party.


Christer Arnell's Musikteater